RSS Contact

vineri, iulie 27

Bilet...din codru' verde!



Da, ştiu că mulţi oameni merg pe blat când vine vorba de transport în comun: tren, autobuz, tramvai, troleibuz şi poate lista mai continuă... Cred că toţi am văzut măcar o dată în viaţă un om care să se milogească de un controlor sau de "naşu' " să nu îi dea amendă sau să îi bage o şpagă românească. Poate că vreodată chiar voi aţi mers pe blat dar nu aţi fost prinşi de nimeni...sau poate că aţi fost prins. Da, dar aceşti oameni măcar merg în transportul în comun.Chiar dacă pozele nu sunt surprinse în România,vă asigur că am văzut şi la noi asta!Cum să reacţionezi când vezi un om care nici măcar nu se urcă în transportul în comun 
dar se ţine agâţat de el până ajunge la destinaţie? Ciudat, nu? păi poţi să-i dai amendă? nici măcar nu a ocupat locul cuiva o să-ţi spună. Oricum acolo nu stătea nimeni; şi are dreptate!
Până la urmă trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul, ar zice Mircea Badea! Până o să îşi mai schimbe şi românul mentalitatea nu avem decât să râdem copios şi să spunem "Doamne, mare Ţi-e grădina!", şi de ce nu,România este ţara tuturor posibilităţilor,nu SUA!


0 comentarii: