RSS Contact

vineri, octombrie 26

F.C Steaua are datorii la Becali

La asta chiar nu mă mai aşteptam să văd. F.C Steaua are datorii la patronul său Gigi Becali. După ce a cumpărat clubul pentru a atrage oamenii să îl voteze, a impus echipa antrenorului şi a ajuns să fie înjurat de toţi suporterii, Gigi Becali nu se opreşte aici. Pare că şi-a pus în gând să şi distrugă F.C Steaua, nu numai să alunge suporterii sau să îşi bată joc de fostele glorii ale clubului.

Ei bine, întorcându-mă la subiect spuneam că F.C Steaua are datorii la propriul patron. Păi cum vine asta? Patronul nu ar trebui să investească în club? Teoretic da, dar tot teoretic se mai poate şi altceva. Patronul Stelei a cărei valoare ar fi cotată pe la 3 miliarde de euro, nu a investit aşa cum se tot lăuda şi a creditat Steaua. Pe declaraţia sa de avere scrie că trebuie să recupereze 12 milioane de euro de la F.C Steaua. În ritmul ăsta prevăd un sfârşit cam tragic pentru Steaua şi o revenire destul de grea la normal.

Una peste alta, Gigi Becali a dovedit încă odată ce fel de om este. Este un om care nu mai este dorit de 86% dintre suporterii Stelei. Probabil ceilalţi 14% care au declarat că îl doresc la club sunt dinamovişti sau rapidişti dar s-au dat stelişti. Cine ştie?

0 comentarii: