RSS Contact

luni, octombrie 8

Nuntă pe neve...

Rău a mai ajuns lumea asta. Când am auzit ce emisiune fac cei de la Radio 21, pentru o clipă m-am întrebat ce mai urmează. Dacă până şi nunta, care e o decizie foarte importantă în viaţa unui om o faci de aşa manieră, atunci la ce să mă mai aştept?

Problema care este mai mare este că poporul ăsta nu dă semne că ar avea mai multă minte. Dacă nişte minţi „luminate” au gândit o asemenea emisiune, mai îngrijorător este că există persoane care să răspundă afirmativ la astfel de emisiuni. Cum oare poţi şti că bărbatul a cărei voce îţi place şi se potriveşte ţie, nu ştiu. Mai mult. Cum poţi să spui da unei femei pe care nu o cunoşti şi plus de asta are o mască? Cred că reclamele celor de la Radio 21 sunt mult mai explicite decât orice în ceea ce priveşte prostia care se emană la această emisiune.

Urmează să mergi pe stradă cu ochii închişi. Cam asta e şi cu „nunta pe neve”. Oare cei doi vor trăi şi după nuntă legaţi la ochi? Nu de alta, dar există riscul să vadă amândoi ce au luat de soţ/soţie. Măcar dacă vor trăi tot legaţi la ochi e o chestie. Nu poţi să îţi bagi unghia în gât.

Ce ar mai fi de spus este că până la urmă tot poporul e de vină. Există o lege în marketing. Nu poţi vinde publicului ceea ce nu vrea. Dacă vrea prostii, atunci vinde-i prostii...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Zici ca e din shreck tipa, dar macar decolteul atrage!

Anna Bai spunea...

Doamne MARE ti e gradina...si multi sar gardu...
nu am auzit de aceasta emisiune..dar este mai mult decat penibila...prin acest lucru vedem si noi "prostimea" tarii..care nu sunt deloc putini..
sa mi fie cu iertare dar nici producatori nu sunt prea "luminati"..in domeniul marketingului nici atata...
marketing inseamna prea mult pt ei..nu au ei atata creativitate ca sa scoata pe piata un produs bun care sa fie pe masura oamenilor intelepti...