RSS Contact

duminică, octombrie 14

Să moară şi capra vecinului

Cam ăsta e dictonul după care trăieşte românul, şi nu românii de la baza piramidei înţelepciunii şi mă refer la marea lor majoritate. Observ respectarea acestui dicton în rândul mass media. Dacă şi mass media a ajuns să gândească aşa păi nu mai am nicio aşteptare. La cine ar trebui să mă aştept să mai schimbe câte ceva din gândirea păguboasă a românului?

Dacă înainte mai mult pe la sate vedeai ţaţele vorbind pe la poartă că se bucură de răul altuia că doar nu păţea numai ea, azi vezi că românul se bucură de răul altuia la alt nivel. După victoria României de aseară în faţa Olandei presa din România se bucură pentru faptul că România a fost ajutată de arbitraj. Gazeta Sporturilor, (acelasi site care le tot gafează), astăzi chiar a îngroşat nota. Se bucura că de data asta că am fost avantajaţi în dauna Olandei. Mai mult toţi jucătorii noştrii au primit note de la 8 în sus. La un moment dat acelaşi ziar scria că Mircea Sandu ar fi avut pile la şefii arbitrilor care ar fi tras cu noi. Aha, păi după ce că suntem şi prost crescuţi ca naţie, suntem şi proşti făcuţi grămadă. Ne mai furăm şi singuri căciula apoi strigăm în gura mare.

Ar mai fi o gafă în ziarul de astăzi. Gazeta Sporturilor a oferit nota 9 arbitrului central Vasaaras pentru că "ne-a ajutat pe tot parcursul partidei", arbitrului de tuşă Saraidaris nota 10 pentru că nu a ridicat fanionul la gol, iar singurului arbitru care a arbitrat corect de la un capăt la altul, Bozatsidis a primit nota 7. Cu aşa jurnalişti mă mir că nu le-a dat jucătorilor nota 11.

Tare inspirat a mai fost Andrei Mureşanu când a scris versurile imnului. Se potriveşte ca o mănuşă...cel puţin începutul: deşteaptă-te române! Ai ceva mai important de făcut şi câteva reguli de bun simţ de învăţat...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Anonim spunea...

Presa din România=/=cultura română. Trebuie să fii prea prost să crezi altceva.