RSS Contact

luni, septembrie 17

Început de ziuă...

Fiecare lucru are un început, deci şi ziua are un început. Astăzi ziua a început bine pot spune. Am dormit cât am vrut, nu m-a forţat nimeni să mă ridic din pat. Nimeni nu a făcut gălăgie. Apoi ziua a continuat în aceeaşi notă de relaxare continuă. Se poate însă ca unele zile să înceapă foarte prost şi poate chiar pe neaşteptate, grăbindu-se să aducă zori mai repede în ochii unora.

Cum ar fi dacă ziua ta ar începe mai devreme deşi nu ţi-ai propus asta, iar asta nu doar pentru că nu mai ai somn. Ce ar fi ca ziua să înceapă mai repede din alte motive neprevăzute. De exemplu. Cum ar fi ca prietenii tăi să-ţi facă o glumă şi să te trezească pe la ora 4 dimineaţa cu o găleată de apă, sau să aducă televiziunea să te treazească de o manieră pe care să nu o uiţi niciodată (asta s-a întâmplat cu ceva timp în urmă pe la Prima TV).

Hai să dramatizez puţin. Ce ar fi să fi student, să stai la cămin şi să te pomeneşti pe la 3-4 dimineaţa cu un control al brigăzii anti-drog care bănuieşte că în cameră cu tine se află un traficant de droguri. Să te trezeşti cu uşa spartă, în scandal auzind strigăte de genul :”toată lumea la pământ şi nu mişcă nimeni”, apoi să fi trântit din pat de un mascat.

Dar ce ar fi ca somnul tău să fie întrerupt mai rău. De o explozie în bloc care să transforme apartamentul în ruine. Şi ce ar fi să nu se ducă doar somnul şi să se ducă şi suflarea de viaţă? Multe se pot întâmpla, aşa că dacă azi te-ai trezit în condiţii normale să ştii că te afli printre oamenii binecuvântaţi. La ora asta peste un miliard de oameni nu se trezesc în condiţii normale.

Ţine minte că oricând se poate ca tu să nu te poţi trezi ca de obicei şi s-ar putea ca viaţa ta să ia o întorsătură bruscă atunci când te aştepţi mai puţin...

0 comentarii: