RSS Contact

luni, septembrie 17

Învăţământul din România

Astăzi au început şcolile. Nu puteam să nu scriu nimic despre acest aspect. Da, au început şcolile, dar multe dintre ele nu ar fi trebuit să îşi deschidă uşile spre a primii elevii, care oricum nu erau nerăbdători să înceapă şcoala. Mă uitam ieri la tembelizor şi nu ştiu cum s-a nimerit că am dat pe Realitatea Tv şi ce să văd? Dl Mircea Geoană ţinea un discurs despre situaţia din învăţământ. Nu am fost surprins deloc şi nici nu mă aşteptam la altceva. Mai tot discursul dânsului a constat în a înţepa actuala conducere a ţării. Acesta spunea că după trei ani de conducere de dreapta, sistemul de învăţământ a căzut mai mult decât era înainte. Păi să vedem ce au reuşit ei să facă cât au fost la putere...NIMIC! Au curaj foarte mult când acuză PD pentru asta. Măcar de când e PD la putere un număr considerabil de şcoli şi licee au fost refăcute, în special la ţară.

Mai spunea că elevii din România părăsesc şcolile înainte de vreme din lipsa banilor. Ba să mă scuzaţi...dar cine a dus ţara în această situaţie? De la revoluţie şi până în prezent PSD a cam furat tot ce s-a putut şi nu s-a gândit deloc la cetăţeni, iar acum acuză. Mai mult PSD are curajul să spună că actuala conducere nu se gândeşte la cetăţeni. Chiar dacă nici ei nu conduc cum ar trebui, nu înseamnă că PSD a făcut ceva pentru popor vreodată.

Tot ieri aceştia spuneau că pensiile bătrânilor sunt mici şi se întrebau de ce au parlamentarii pensii aşa mari. Cred că au uitat că se află printre cei cu pensii mari. Bine a spus un cetăţean când a fost întrebat ce părere are despre discursul dl Geoană: ”Când nu sunt la putere toţi se gândesc la noi, când ajung sus...toţi ne uită!”

Aşa că domnilor de la PSD: ciocul mic...

0 comentarii: