RSS Contact

marți, septembrie 4

Senzaţional! Magie (in)direct!

Ieri înainte de culcare domnul Dan Dandanescu (in)direct în direct, a încercat din nou să îşi atragă audienţa de partea sa. În zadar pentru că tot ce a reuşit să adune au fost multe râsete şi lacrimi…tot de la atâta râs. Domnul mai sus numit a adus de această dată în emisiune un soi de magician cred că ieşit la pensie acum 10 ani şi în căutare de nişte bani.

Ce făcea nenea ăsta care susţinea sus şi tare că e magician. Păi o să încerc să vă spus câteva pentru că nu am văzut toată emisiunea. Era prea de tot să îmi pierd timpul la ora aia de o asemenea manieră. Puteam să stau degeaba că era mai bine. Nea magicianul, prima dată a făcut un cornet dintr-o bucată de ziar cred că veche de 5-6 ani, (nu de alta da arâta cam nasol şi era tare îmbâcsită), apoi cu bagheta lui magică, adică un segment din coada unui mop, făcea aşa-zisa magie. Trucuri pe care le înveţi la primul curs de fraierit lumea le prezenta magicianul pensionar cu o mândrie ieşită din comun.

Ca să se umilească şi mai tare, nenea ăsta a apelat la nişte trucuri pe care le făceam şi eu când eram mai mic şi eram fan Copperfield. Îl punea pe Dan Dandanescu să scrie pe nişte bileţele ceva ca apoi el să ghicească. Prost o fi cine se iută la emisiunea aia şi înghite momeala că emisiunea e chiar live. Vă daţi seama ca magicianul cel pensionar ştia dinainte ce va scrie Dan Dandanescu. Ca să crească gradul de umilire Dandanescu se prefăcea că nu ştie.

Una peste alta O(zero)TeVe se face iar de râsul lumii. Mai rău e că a început să aibă concurenţă. Până mai de curând nu avea concurenţă pentru că Tele7abc dipăruse, iar DDTV e tot a lui Dan Dandanescu şi nu putem vorbi de concurenţă. Dar acum au apărut “televiziuni” care îi fac concurenţă serioasă: CosmosTV, Favorit, B1TV,Euforica sau Telesport. Mă întreb dacă îţi trebuie mult cap ca să scoţi o astfel de televiziune şi cât timp se gândesc acei oameni înainte de a emite pe satelit asemenea tâmpenii…

0 comentarii: