RSS Contact

miercuri, august 15

Gigă contra

Aţi auzit vreodată de Gică contra? Personal cred că l-am şi întâlnit. Cine este el şi ce vrea? Care este filosofia lui de viaţă şi cu cine se înţelege el bine? Astea sunt nişte întrebări la care dacă vom răspunde îl vom putea recunoaşte foarte uşor pe unde vom merge.

Gică contra este mereu acel om care se va găsi să fie altfel decăt ceea ce se află în jurul lui. Nu îi va conveni nimic din ceea ce îl înconjoară. Te va contrazice chiar şi când ai dreptate. De ce? Pentru că el este Gică contra şi nu trebuie să ai tu dreptate. Indiferent ce îi vei spune el va fi veşnic nemulţumit. Chiar şi când toate sunt în favoarea lui.

Ce vrea el? Vrea doar să te contrazică. Vrea doar să îţi arate că şi tu îţi poţi ieşi din fire. Care este filosofia lui de viaţă? „Vezi câtă lume poţi contrazice într-o viaţă. Cel care stresează mai multă lume căştigă.” Ce or căştiga nu ştiu să vă spun. Cu cine se înţelege bine? Cred că fiind un om care caută mereu nod în papură niciodată nu va găsi pe cineva cu care să se înţeleagă. Va stresa pe toată lumea şi nu va fi înţeles de nimeni.

Poate uneori şi eu sunt Gică contra. Uneori nu vreau să admit unele lucruri şi îi contrazic pe toţi care le susţin. De ce? Nu îmi plac si basta. Uneori sunt Gică contra, dar mă tratez...

Ia vezi, nu cumva şi tu eşti Gică contra?

0 comentarii: