RSS Contact

luni, august 6

Psihanaliza nevestei agresive

Privind această poză putem să arucăm cu răutăţi şi în stângă şi în dreapta. Putem începe prin a spune că femeia aia e smintită de-a dreptul. Cum să te comporţi în halul ăla. Doar nu suntem animale. Totuşi, având în vedere că e femeie, datele problemei se schimbă. Acum ori femeia e karatistă şi e vai de pielea lui la cea mai mică ieşire din cuvântul ei, ori femeia este atât de enervată încât a ajuns să-l bată pe barbatul ăla chiar ziua nunţii.

Acum ar fi bine să aruncăm o privire la maşină. Cine conduce. Având în vedere că uşa de pe partea şoferului e închisă, iar cea de pe partea dreaptă e deschisă, mă face să cred că femeia conducea înaintea acestui eveniment. Asta ar putea scoate la iveală o slăbiciune a bărbatului? Nu ştiu. Tot ce-i posibil.

Ideea este că nu îmi pot imagina ce o fi făcut bărbatul ăla să şi-o fure în halul ăla. Poate s-a luat de soacra lui? Oare i-a spus că nu shoppingul nu este hobby? I-a spus că ar prefera un câine în loc de copil? Cine mai ştie?

Interesant este că maşina are număr de Bucureşti, deci România. Păi dacă e România se poate orice. Una alta...decât aşa, mai bine singur!




0 comentarii: