RSS Contact

miercuri, august 1

Telefon de 1 milion de dolari



Azi toată lumea vrea un telefon cât mai performant, cu o cameră foto cât mai bună,mp3, mp4, card mare ecran in 262.000 de culori şi multe altele. Dar ce faci când vezi un telefon care costă 1 milion de dolari? Ei bine compania suedeza producatoare de telefoane mobile GoldVish Luxury Communications (www.goldvish.com) a lansat deja un celular cu un compartiment secret la pretul de "numai" 1,26 milioane de dolari. Celularul din aur solid este batut cu 120 de diamante, iar compartimentul secret poate fi deschis prin apasarea discreta a uneia dintre pietrele pretioase care il acopera.

Terminalul
GoldVish cantareste 140 de grame, iar tastele sunt finisate cu diamante VVS 1 de cea mai buna calitate, certificate oficial. Carcasa este creata din aur galben, insa la cerere pot fi create si piese din aura alb sau platina. Display-ul TFT afiseaza 262 de mii de culori, intr-o armonie perfecta sub atingerea de safir. Clasa GPRS 10, conectivitatea USB, functia Blueetoth si timpul de convorbire de aproximativ 10 ore, fac din terminalul GoldVish, o bijuterie nu doar la capitolul design, ci si la capitolul tehnic.

Functiile multimedia sunt si ele la loc de cinste, mobilul prezentand o camera foto cu zoom 8x, un MP3 player, radio FM si sunet stereo, ce permit o experienta muzicala de neegalat.
Memoria telefonului este mai mult decat suficienta- 2 GB-, permitand stocarea unui numar mare de melodii, fotografii si filme. Oriunde v-ati afla, prin intermediul lui GoldVish, va puteti verifica mailul, trimite SMS-uri sau MMS-uri, sau puteti realiza apeluri tip conferinta.

0 comentarii: