RSS Contact

vineri, august 10

Intrarea liberă sau...

Cred că deja nu mai este de mult o noutate că Akon va susţine un concert la Mamaia pe data de 25 august. Akon va canta pe plaja H2O, aflata la iesirea din Mamaia spre Navodari, iar concertul va incepe la ora 20.00. Sub numele real (întreg) Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam,(verifică pe Wikipwdia.org), se ascunde o poveste interesantă.

Deşi la început cânta hip hop, Akon a descoperit R&B-ul în închisoare, după ce a fost arestat pentru furt de maşini. În închisoare a avutr suficient timp să compună. Iar după ce a fost eliberat totul a început să prindă contur.

Acum mă întreb dacă acest concert chiar este aşa cum spun organizatorii... Intrare liberă? Da intrarea e liberă dar nu tot pe banii noştrii a fost plătit Akon? Sau cântă aşa gratis pentru români? Cine ştie? E o vorbă din popor: „Gura mincinosului, adevăr grăieşte”. Cei de la Orange spun că acest concert se încadrează "in linia de evenimente PrePay Music Party". Păi răspunsul la întrebare a venit de la sine. Intrarea este mai mult prepay. Aşa că tot din banii abonaţilor s-a realizat acest concert…

0 comentarii: