RSS Contact

duminică, august 19

Românu îşi joacă şansa

Se ştie că în rOMÂNIA nu sunt salarii foarte mari, iar românul se dă peste cap pentru a se putea descurca. Românul este unul dintre puţinii europeni care face credite bancare pentru a-şi asigura masa de Paşte sau Crăciun, ori masa de Revelion.

Nu este de mirare că în ultimă istanţă românul îşi încearcă norocul. Unii mai au şi noroc. Aşa că norocul îl poate încerca cel mai bine la loterie sau alte concursuri cu premii mari prin tragere la sorţi.

Mergeam azi la o nuntă şi nu mare mi-a fost mirarea să văd cozi interminabile la oficiile Loto Prono. Erau nişte cozi comparabile cu cele la pâine de pe vremea lui Răposatu. Stăteau la coadă pentru a completa o variantă care ar putea să îi schimbe cursul vieţii. Unii cu telefoanele la ureche se consultau cu cei de acasă parcă fiindu-le teamă să nu greşească numerele numai pe spatele lor.

Cred şi eu că s-au făcut cozi imense. Ultima dată premiul era de 7 milioane de euro, aşa că reportul va fi mai mare. La un asemenea câştig toată lumea visează. Ce este interesant? Ultima dată românii au jucat la loto aproximativ 4,3 milioane de variante. Mult nu? Nu sunt atât de multe având în vedere numărul total de variante posibile: 13.841.287.201! Aşadar, succes la toţi jucătorii. Eu prefer să rămân un simplu privitor :P

0 comentarii: